Stažená předkožka

Chci se zeptat snažím se mít trvale staženou predkozku za zaludem . Zalud uz jsi po dvou dnech zvyká a už přestává byt citliví ke spodnimu pradlu což už je dobre ... ale k věci predkozka za zaludem se mi zda se je nějak otekla nebo nevim jak to popsat nic me nebolí ale zda se mi ze je nějak nezvykle ze by predkozka udělala za zaludem až takový ,, límec " tak bych se chtěl zeptat jestli se to zlepší samo nebo jestli mam přestat nosit staženou predkozku Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Evidentně je předkožka opravdu zarudlá a oteklá, protože je v nepřirozené poloze. Není dobré mít takto násilně předkožku staženou- riskujete zánět. Nyní by bylo vhodné lokálně antibiotická mast- např. Framykoin- může Vám předepsat i praktický lékař, pokud obtíže neustoupí, navštivte urologa.
Pokud nechcete z různých důvodů mít předkožku přetaženou, domluvte se s urologem na obřízce.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x