Stazeny krk

Dobry den, trpim refluxem a beru leky nolpaza.Posledni dobou se mi behem dne obcas stahne krk.Tento pocit prichazi nepravidelne.Kazdy den relaxuji a tento pocit u relaxace ustoupi.Myslite,ze se muze jednat o psychicky problem?Casto se mi totiz hrdlo stahne po uziti prazku,ktery beru na reflux.Dekuji

Odpověď odborníka:

Vážená paní Věro, uvedené příznaky nepatří mezi časté nežádoucí účinky pantoprazolu. Doporučuji Vám domluvit se s Vaším gastroenterologem na vyšetření polykacího aktu a podle výsledků zvolit další postup. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: