Steatofibróza jater

Mám steatofibrózu jater. Nyní mi lékař předepsal antidepresivum Asentra50. V příbal.letáčku je psáno, že při jaterních onemocněních užívat Asentru jen ze závažných důvodů. Prosím o Váš názor, zda při steatofibróze mohu bez obav Asentru užívat. To se týká i jiných léků. Děkuji Vám za odpověď. B..

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bohužel bez znalosti laboratorních výsledků vašich jaterních testů nedokážu posoudit, jak závažná steatofibróza jater je a zda je užívání léků v tomto případě kontraindikováno nebo omezeno. Doporučuji tuto záležitost konzultovat s lékařem, který Vám Asentru předepsal.

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Steatofibróza jater | Od: Janka Kristínka | 15.7.2015 14:44
A najlepšie dať tomu lekárovi ktorý vám predpísal
Asentru dať mu Vaše pečeňové testy. A zvolí inú
varianciu liečby.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: