Stehenny sval

Dobry den. Rad by som sa spytal,ci je mozne nejako opichat proti bolesti natiahnuty predny stehenny sval. Mam to v klude uz 4 tyzdne a stale citim,ze to nieje 100 %. A rad by som uz hral futbal. Je to mozne?? Dakujem

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Michale! Boelst je přirozený mechanismus doprovázející zánět. Poškození v těle se hojí zánetem. Dokud to bolí, fotbal rozhodně nedoporučuji. Opich v tomto poslouží naprosto kotraproduktivně. Opatrně rehabilitujte a začnete s pohybovou aktivitou ale tak, aby Vás to nebolelo.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: