Stehy

Dobrý den, v pátek 4.4 jsem byla na zákroku se znamínky. Dnes v pondělí 7.4 jsem se musela poškrabat na zádech. Chci se zeptat je možný, aby mi praskl steh po čtyřech dnech od zákroku? nebyl to prudký pohyb, naopak jsem dávala pozor. Nechodím proto, ani do školy kvůli tomu, aby se něco nestalo. Na kontrolu jdu v pátek 11.4 Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Nevím, kde na které části těla byl zákrok proveden. Je velmi nepravděpodobné, že by steh a tím i rána po odstranění útvaru povolil. Nic nebrání tomu, abyste pokud máte pocit povolení rány nebo je obvaz prosáklý šla na převaz ihned nebo zítra. Přesvědčíte se a vše bude opět v pořádku.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x