Stehy na patě

Dobrý den, mám na patě 4 dny 3 stehy. Chodím zatím jenom na špičce, někdy to štípe. Myslíte, že by jsem mohla chodit normálně, aniž by se mi stehy potrhaly?? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Záleží na hloubce patrně ošetřené tržné rány. Šetrná chůze s plným zatížením nohy je v takovém případě, kde se nejedná o hluboké poranění možná. Pokud nohu zpočátku šetříme, tím lépe.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: