Stenosa ls přechodu

Obracím se na Vás s prosbou o pomoc.V roce 2011 operace výhřezu plotýnky L5-S1 potíže se plíživě vraceli již v 2012 FBSS momentálně jsem po hospitalizaci na neurologii báli se ochrnutí.po infuzich slabá úleva,stále nejsem schopná delší chůze bolest  v obou nohách neunesu nic ani nákup.stale jen konzervativní léčba PRT rehabilitace bez jakéhokoliv zlepšení.byla mi nasazena léčba OxyContin 2×40mg a Argofan 75mg 2×1.jsem v invalidním důchodu 1stupne a to hlavní je mi 39 let prikladam popis MR moc děkuji za jakoukoliv reakci

Odpověď odborníka:

Jestli je přiložený popis MR aktuální, pak je pro Vás vhodná další operace. Jděte na neurochirurgickou ambulanci a dohodněte další postup.

MUDr. David Bludovský
MUDr. David Bludovský

Specializace: Neurochirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: