Stepování v těhotenství

Chtěla bych se zeptat, jestli mohu v těhotenství (5. měsíc) stepovat. Dočetla jsem se, že skákání není vhodné, ale běhat se může. Nikde jsem se však nedočetla, jestli je vhodný step a tak se chci zeptat, jestli mohu stepovat, když mi to nedělá nepříjemně a pokud ne, tak proč ne. Co se může stát? Díky moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Obecně pokud Vám v těhotenství je dobře a pohyb Vám nevadí, tak při nízkých intenzitách určitě nevadí, naopak. Skutečně jen pozor na výskoky, těm se vyvarujte, pozor také abyste nezakopla a neupadla. Přeji hodně zdraví a spokojené těhotenství.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: