Steptoccocus beta haemolyticus

Dobrý den, v únoru jsem měla anginu, březen zánět průdušek. Brala jsem Penicilin a antibiotika Fromilid. Teď mi na ORL našli streptococcus beta haemolyticus nasadili Penclen 60tablet.. Bolí mě klouby, v krku mám čep, a v zádech a na prsou mám přes den občas pocit tlaku, dále mě bolí v oblasti žeber. Mám syna 2roky 15kg,kterého nosím může být bolest v žebrech od nošení nebo po těžkém průduškovém kašli ? Jaké příznaky má tenhle streptokok ? je pravděpodobné,že se vyléčím,nebo přijdu o mandle ? Nikdy jsem takové onemocnění neměla.Je mi 26 let . za odpověď děkuji.

Odpověď odborníka:

Beta hemolytický streptokok je celkem běžný původce angin a zánětů horních i dolních cest dýchacích. S léčbou nebývá problém, spíše asi ve vašem případě bude problémem nedodržování klidového režimu a spíše "přecházení" infekce než její léčba. Bolesti zad mohou být od zánětu i od nošení dítěte, to se nyní nerozpozná. Odstranění mandlí vám v tuto chvíli jistě nehrozí.

 
Líbí se vám odpověď?
+6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: