Stěr z děložního čípku

Dobré odpoledne. Včera jsem byla na gynekologickém vyšetření. Poprvé mi byl brán stěr z děložního čípku. Po umístění skla do pochvy, skrze které se poté stěr provede, jsem ale cítila velikou bolest. Bylo to takové štípání... Lékaři jsem to oznámila, říkal mi, ať vydržím. Je to v pořádku ? Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, některé ženy skutečně vnímají stěr z děložního čípku velmi nepříjemně. Lékař neprováděl nic, co by nemělo být v pořádku.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x