Sterilizace

Dobrý den.Po druhém porodu my byla doporučena sterilizace.Podstoupila jsem zákrok.A chtěla bych se zeptat je možné ještě otěhotnět třeba umělým oplodněním????Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Pavlo! Po sterlizaci je samozřejmě otěhotnění značně komplikovanější. Poraďte se se svým gynekolgoem, možná Vám byla sterilizace doporučena proto, že další těhotenství by pro Vás bylo nebezpečené. Jinak umělé oplodnění možné je, bude to zdlouhavé a nepříjemné.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: