Stěry děložního čípku

Dobrý den, snažila jsem se tady v otázkách od žen který mají podobný problém najít odpověď, ale tento totožný problém tu nikdo nevyslovil. je mi 33 let a mám 5 ti letého syna. V srpnu jsem byla na prevent.prohlídce kde mi byl udělán stěr. Mudr říkal že další se udělá za rok. Před 14 ti dny mi ale volal že je potřeba stěr opakovat. Docela mě to vylekalo. Šla jsem hned další den. Mudr mě uklidnil, že to není nic mimořádného, ale že mu patolog doporučil stěr po pul roce opakovat..udělal tedy druhý stěr a dnes po 8 dnech mi volal, že je potřeba abych se dostavila a že se bude muset udělat složitější vyšetření. Zítra můj mudr slouží v nemocnici, takže k němu jdu až ve čt. Jsem léčena na psychiatrii, mám úzkostnou poruchu a tahle nejistota je pro mě opravdu těžká. proto se na Vás obracím a kéž bych dostala odpověd dříve než ve čt..Já ted myslím na to nejhorší,že se jedná o rakovinu děložního čípku.když je potřeba po 8 dnech znova vyšetřit. Třeba to tak ale není, proto bych Vás chtěla poprosit co si o tom myslíte a zda jde mé pochybnosti vyvrátit.moc děkuji

Odpověď odborníka:

Bohužel odpověď dříve než při vyšetření vám nemohu dát ale není zdaleka důvod propadat panice může se jednat o technicky znehodnocený vzorek drobný zánět pro který je potřeba stěr opakovat nemyslete že je to to nejhorší může být řada jiných důvodů- Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: