Stěry děložního čípku

Dobrý den,je mi 42 let mám 3 děti,stálého portnera už 22let užívám HA.Při preventivní kontrole mi byl dělán stěr,když jsem volala kvůli výsledkům bylo mi sestrou řečeno že je tam něco co tam nemá být a že mám přijít za 3 měsíce na kontrolu.Pro jistotu jsem se šla zeptat osobně ale sestra mi oznámila,že ona mi nemůže nic říct,že mi může jen ukázat ten nález.Je tam stupnice od 1-12,mám 5 adoporučení,že je vhodné zvážit možnost histologického vyšetření.Mám obavy,jestli není zbytečné čekat tři měsíce,sestra mi ale řekla,že s tí stejně nemůžu nic dělat.Moje babička zemřela na "rakovinu vnitřku"-nevím co přesně měla dříve se o tom tolik nemluvilo,nedivte se mi že mám strach a děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Rozhodně při takovém nálezu je vhodné vzorek na histologii odebrat, zvláště při vaší pozitivní rodinné anamnéze, není mi jasné, proč s tím váš lékař otálí.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: