Stiahnutie predkožky po frenulotómii

Dobrý deň, u urológa mi bola diagnostikovaná krátka uzdička (mal som problém so stiahnutím predkožky v stoporenom stave). Pred týždňom som bol na zákroku (frenulotómia sa píše v správe). Zákrok v podstate pomohol, no v stoporenom stave aj tak nedostanem predkožku až úplne za žaluď (no oproti stavu pred operáciou je to samozrejme zmena). Predkožku dostanem až celkom na okraj, no stoporenie začne upadať a tak neviem, ako je to pri úplnom stoporení. Urológ zdôraznil, že nejde o zúženú predkožku. Je možné, že doteraz nebola predkožka pri stoporení sťahovaná a po nejakom čase sa trošku roztiahne? Nemusím sa báť, že by sa pri prípadnom pohlavnom styku dostala predkožka za žaluď, no nešla by späť? Čítal som na Internete o nejakých mastičkách, no už naozaj nemám náladu behať po doktoroch. Ďakujem.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, frenulotomie je úspěšná tehdy, když uzdička netahá a nebolí při pohlavním styku. Pokud nedokážete stáhnout předkožku za žalud, tak půjde o zúžení předkožky

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: