Stilnox

Dobrý den byla jsem v 7 týdnu těhotenství, plod byl podle ultrazvuku malý 9mm, v sobotu jsem si v noci vzala čtvrtku stilnoxu, a v neděli v noci jsem začala krvácet a v úterý jsem prodělala zamlklý potrat, mohl být způsoben tímto lékem? Děkuji moc za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, potrat nebyl způsoben užitím čtvrt tablety Stilnoxu.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: