Stimulen a antikoncepce minisiston

Dobrý den, již 4 roky užívám pravidelně antikoncepci Minisiston. Ráda bych začala užívat přípravek Stimulen. Nechtěla bych však svoje tělo ohrozit. Mohou se tyto dva přípravky vzájmně ovlivňovat?Děkuji za odpověď. Hezký den

Odpověď odborníka:

Dobrý den,neovlivňuje se.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: