Štípání, řezání a svíráni v pochvě

Dobrý den, před měsícem jsem prodělala opakovaný zánět močového měchýře. Od té doby mám nepříjemné štípání, řezání a svírání v pochvě (nejen při močení). Při výtoku se potíže ještě zhoršují. Byla jsem u svého gynekologa ten mi dal macmiror. Na chvilku se to zklidnilo, ale pak se potíže vrátily. Potom udělal lékař i kultivaci z pochvy a nic nenalez. Moč mám také v pořádku. Lékař si myslí, že je to autoimunní onemocnění, po antibiotikách. Doporučil mi obklady z rosalginu a napsal framykoin. Momentálně jsem ještě 14 po laparoskopii cysty a endiometriozy a bylo mi doporučeno okamžité otěhotnění, čemuž se s manželem nebráníme. Ale mám strach, že můj momentální zdravotní problém je vážnější a mohl by nerušit průběh těhotenství. Myslíte, že by se mohlo jednat skutečně jen o autoimunní onemocnění popřípadě doporučil by jste mi něco? Velice děkuji za radu.

Odpověď odborníka:

Zda se jedná o autoimunitní onemocnění by mělo objasnit vyšetření na alergologii nebo imunologii,ale na průběh těhotenství by to nemělo mít nepříznivý dopad. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x