Štípaní uší

Chtěl bych se zeptat mám hnisavou angínu a po dvou dnech co beru antibiotika tak sice bolest v krku trochu ustoupila ale začel jsem mít docela silné štípaní v uších je to normální ? Jestli na to je nějaký zábal či tak aby to přestalo děkuji za odpoveď :-)

Odpověď odborníka:

Vážený pane Dominiku, záněty v ORL oblasti se mohou různě komplikovat, např. krční angína může způsobit zánět středního ucha. Doporučuji Vám podstoupit kontrolní vyšetření ORL lékařem a podle výsledků se domluvit na dalším postupu. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: