Štípnutí po muchničce

Chtěla bych se zeptat, zda štípnutí od muchničky může mít nějaký dlouhodobý dopad. Minulý rok o prázdniny mě štípla a bylo to celkem bolestivé, možná to mohla být i infekce - viz fotografie. K lékaři jsem s tím však nešla. Myslím, že je to přibližně od té doby, co mě při větší fyzické zátěži (turistika po kopcích, běhání, brusle apod.) pod kolenem nepříjemně bolí. Nevím, jestli to s tím může mít něco společného nebo je to hloupost a je to spíše úplně něco jiného, proto se chci zeptat, zda je možné, že to má nějakou souvislost. Pod kolenem nemám nyní vůbec nic. Děkuji Vám předem za odpověď a přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Nikol, domnívám se, že Vaše bolest kolene po námaze by neměla s štípnutím Muchničky mít nic společného. Bude-li však přetrvávat bolest kolene i nadále, doporučím Vám konzultaci na Ortopedii. S pozdravem, K. Jiříčková

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: