Štítná žlaza

Dobrý den , byla jsem po IVF a přestala jsem brat leky na štítnou žlazu , protože jsem přibirala. Myslite , že jsem zavinila ukončení těhotenství v 10tt, když jsem neuživala hormony . Děkuji za odpověď .

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Simono, je velmi obtížné říci, co vedlo k ukončení těhotenství. Je možné, že plod byl nějakým způsobem poškozen a toto poškození se neslučovalo se životem - to už vám dnes ale nikdo neřekne. Pokud ale máte sníženou činnost štítné žlázy, ohrožujete i sebe, pokud neužíváte hormony (ty jsou navíc identické s těmi, které tvoří tělo samo) a pravděpodobně po jejich vysazení začnete přibírat ještě více. Nedávejte přednost vlastnímu vzhledu před zdravím.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: