Stitna zlaza

Dobry den,chtela bych se zeptat mam strumu s uzlinami myslim ze tam jsou 2 uzliky jenze po punkci zacala stitna zlaza tlacit mnohem uz tak rok v kuse pani doktorka mi odebyra krev a kontroluje sonem jsem tam nasadime a vysadime eutyrox podle krve a tlaceni v krku jeste jsem dostla zanet stitne zlazy tak jsem mela asi na 3 mesice eutyrox odebran a zase ho uzivam az tet tak tyden ale tlak v krku je porad pry podle krve je vse v poradku ale me se obcas tresou ruce je mi na zvraceni strasne me boli prsty jako klouby a kazdodenim tlaku v krku ani nemluvim proto jsem se chtela jen zeptat jesli je postup spravy dekuji moc za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud není příčinou tlaku v krku zvětšená štítná žláza, pak je zpravidla problém v hltanu nebo hrtanu. Vhodné by bylo ORL vyšetření.

MUDr. Martina Přichystalová
MUDr. Martina Přichystalová

Specializace: Pediatrie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x