Štítná žláza

Dobrý večer, asi před třemi měsíci mi dělala praktická doktorka odběry na štítnou žlázu, hodnoty jsme prý měla v normě. Ale i přez to mohla bych mít problém se štítnou žlázou? Moje maminka má hodnoty na hranici a její sestra má problémy dost velké. Občas mám bušení srdce, zhoršil se mi zrak, občas je mi zima pak zas horko, třes rukou, nervozita, deprese,únava, svalová slabost, léčím se na Crohnovu chorobu-imunosupresiva v kombinaci s Miluritem a nyní od listopadu biologická léčba. Celkově se nějak úplně necítím, ale nejsem si jista jestli to může být k biolog.léčbě nebo jestli je problém někde jinde. Prosím případně o radu jak postupovat, bylo by možné se i bez doporučení praktického lékaře objednat ke specialistovi na štítnou žlázu? Předem děkuji za radu

Odpověď odborníka:

Dobrý den, obtíže budou spíše ve vztahu k vašemu základnímu onemocnění Crohnovou chorobou a také k aplikované léčbě. Poruchu štítné žlázy pochopitelně nemohu vyloučit, ale pokud jsou výsledky v normě, pak je to zcela nepravděpodobné. Ke specialistovi se teoreticky bez doporučení objednat můžete.

MUDr. Martina Přichystalová
MUDr. Martina Přichystalová

Specializace: Pediatrie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: