Stitna zlaza

Dobry den prosim Vas mam dotaz uz 12 let beru letrox 100 a posledni dobou kdyz si ho rano vezmu tak asi za hodinu a pul mam tlak v hlave a na spancich muze to byt s tech leku? Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možné to je, ale spíše nepravděpodobné. Zkuste se poradit s vaším lékařem o dalších lécích, které berete, případných dalších vyšetřeních a všech okolnostech, které tlakům v hlavě předcházejí.

MUDr. Martina Přichystalová
MUDr. Martina Přichystalová

Specializace: Pediatrie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: