Štítná žláza

dOBRÝ DEN ,PROSÍM VÁS MÁM ZVÝŠENOU ŠTÍTNOU ŽLÁZU PREJ HYPO..MÁM LÉKY LETROX 50 CHTĚLA JSEM SE ZEPTAT BERU TEN PRÁŠEK OD 11.3 DNES JE 21:3 2016 CHTĚLA JSEM SE ZEPTAT JE MOŽNÉ ŽE PO TOM PRÁŠKU UŽ NEMÁM TAK NAFOUKLÉ BŘICHO VŽDY JSEM TRPĚLA NA NADÝMÁNÍ NYNÍ JE BŘICHO MĚKČÍ MÁM POCIT ŽE JSEM I ASI O 3-4 KG ZHUBLA JE TO MOŽNÉ TAKÉ PRSA NEMÁM TAK NADMUTÁ JSOU UVOLNĚNÁ .PRÁŠEK SNÁŠÍM DOBŘE ,TROCHU MÁM KAŠEL ALE JEN MÍRNÝ NEMÁM HO PO CELÍ DEN ,BYLA JSEM TROCHU NASTYDLÁ ,bERU JEŠTĚ NEUROL A TRITIICO .nEUROL JSEM BRALA ASI OD 5.3 1-2 DENNĚ NYNÍ SE HO SNAŽÍM PO DOMLUVĚ S LÉKAŘKOU VYSADIT ,dĚKUJI ZA ODPOVĚD m.d.

Odpověď odborníka:

Vážená paní Moniko, pravidelné užívání Letroxu by mělo normalizovat koncentrace příslušných hormonů v krvi a ve tkáních a postupně vést ke zmírnění nebo vymizení příznaků snížené funkce štítné žlázy. Vzhledem k přirozenému kolísání koncentrací hormonů se obvykle jejich úroveň laboratorně kontroluje jednou v zimním a jednou v letním období roku. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: