Štitná žláza

Dobrý den chtěla bych se zeptat. Před cca 3 lety jsem se léčila se zvýšenou štit. žlázou, brala jsem léky,po nějaké době jsem byla vyléčena. V rodině onemocnění štit. žlázy se vyskytuje. Teď mám problém že nemohu přibírat moje váha mi kolísá většinou dolu max. o jedno kilo nahoru,vážím 48kg. Chodím často na stolici,bolí mě hlava, jsem unavená,a mění se mi velmi často nálady. Chtěla bych radu jestli je možné že zvyšená štit. žláza se mi vrátila,a jestli je možné nějak přibrat kila navíc. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možné to samozřejmě je, ale baz vyšetření to nelze říci s jistotou. Musíte navštívit lékaře.

MUDr. Martina Přichystalová
MUDr. Martina Přichystalová

Specializace: Pediatrie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: