Stitna zlaza

Dobry den.Pred rokem mi byl zjisten uzlik ve stitne zlaze a zvysene tsh 8,5.Uzivam Letrox50 1 rano.Hladina hormonu se upravila na O,99.Nyni po roce opet zvysena na 5.18.Muže mit na to vliv lehči nachlazeni?Muze mit uzlik nebo stitna zlaza vubec vliv na paleni a chronicke bolesti v krku??Jinak je mi 49let,Trpim na bolesti dolnich kon.i v klidu,dusnosti,unavou a stavy neklidu,nadymanim a bolestmi usi a hlavy.Dekuji.

Odpověď odborníka:

Nachlazení, infekce, stres, to všechno může ovlivnit funkci štítné žlázy. Domnívám se, že pálení a bolesti v krku nesouvisí s onemocněním štítné žlázy. I vaše ostatní obtíže budou spíše kardiálního či cévního původu.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: