Štítná žláza

Jsem po punkci uzliu v SZ je to 10dni raekce je takova ze se mi spatne polika a při za klonu a uklonu je to mnohem horsi tlaci me to ve spodni casti krku ze zadu do predu..bolest me vycerpava..dekuji za odpověď s pozdravem misa ps..uzlik je nezhoubny

Odpověď odborníka:

Jako každý invazivní výkon, tak i v případě punkce štítné žlázy může dojít ke komplikacím. Komplikací může být krvácení ve vyšetřovaném uzlu nebo případně i jeho nekróza. To se může projevit bolestmi, poruchou polykání a hybnosti krku. Doporučovala bych Vám obrátit se na zařízení, kde Vám byla punkce provedena. Přeji hodně štěstí, dr. Šimjáková

MUDr. Renata Šimjáková
MUDr. Renata Šimjáková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: