Štitná žláza

mam problémi s křečemi v těle moje hodnoty štitné žlázy jsou TSH 0.741 T4 60-180 prosí co tyto hodnoty znamenají. Je to vnormě?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, TSH je v normě, celkový T4 má pak referenční meze 60-150nmol/l. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: