Štítná žláza

Dobrý den.Mám zvýšenou funkci štítné žlázy a uzly o velikosti 1,5cm.Beru euthyrox 125.Mám změnu nálad,někdy chraptím,pocit jako kdybych něco měla v krku,krk mám vystouplý,ale žádna bulka,ochlupení na rukou.Bylo mi řečeno,že na operaci to není.Tak jsem se chtěla zeptat,jaký nato máte názor vy.Děkuji za odpověď s pozdravem Jarka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jarko! Proberte s lékařem své obtíže. Možná že ultrazvukový nález tomu neodpovídá, ale třeba by se Vám po operaci ulevilo. Potíž může způsobovat i nějaký přehlédnutý faktor... Na dálku se mi v tomto velmi obtížně radí...

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: