Štítná žláza

dobrý den, dnes jsem se dozvěděla,že mám vyšší hormon štítné žlázy. Chtěla jsem se zeptat, zda bušení srdce a úzkost, kterou již dlouho trpím může mít s tímto souvislost? Zítra si jdu pro léky děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Ano, tyto obtíže by mohly se štítnou žlázou souviset.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
RTG snímek plic
Články: RTG snímek plic
RTG snímek plic je jedním z...
Zánět středního ucha: co vás nejvíc zajímá
Články: Zánět středního ucha: co vás nejvíc zajímá
Zánět středního ucha...
Bolesti hlavy: poznejte jejich příčinu, (nejen) kvůli léčbě
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x