Štítná žláza

Dobrý den, u mě doktor našel štítou žlázu , ale beru na to jen nějaké prášky a už se mi to vyléčilo,,průběžně mi berou krev a hlídají to ,, ale pokaždé to mám tak na hranici,,jenže já mám takové problémy, že se mi někdy stane , že mě začne bolet krk a začnou se mi klepat ruce, podlamovat nohy a je mi tak torchu divně může to být štítná žláza?Dost často se potim a jsme hodně nervozní.Myslíte, že to můžu mít ze štítné žlázy i když tento stav mám jednoou za měsíc? Jinak nervozita a pocení mě doprovází stále

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Nikolo! že u Vás doktor našel štítnou žlázu mne nepřekvapilo, neboť ji máme skoro všichni. A zdali může porucha její činnosti vést k potížím s návaly, pocením a třesem? Může, ale není to právě typické. Ačkoli by si to jistě zasloužilo rozhovor a případně i vyšetření, kořeny popsaných potíží bych hledal spíše v "nervech", v hlavě a mysli.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: