Štítná žláza

Dobrý den chci se zeptat- v létě mi byla zjištěna snížená funkce štítné žlázy. Dostala jsem Letrox 1krát denně. problémy jako úzkost , bušení mě úplně odeznělo.Před vánoci tyto potíže začaly znovu. Před týdnem jsem byla na pohotovosti,neboť mi vylítnul hodně tlak. Po odběru krve bylo zjištěno. že mám mírně zvýšené TSH. Moje lékařka mi řekla, že to nic neznamená, tudíž, že ty problémy s tímto nesouvisí a léky nijak upravovat není potřeba. Má pravdu nebo úzkost vysoký tlak a bušení s tímto souvisí? Moc Vám předem děkuji za odpověď. Jitka Suchá

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jestliže lékařka viděla Vaše výsledky a je navíc specialistou endokrinologem, neměla bych obavy a věřila jí. Hezký de

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovinu ledvin někdy prozradí bolavá záda
Články: Rakovinu ledvin někdy prozradí bolavá záda
Bolest v zádech nebo boku...
Kdy se pacient s Bechtěrevovou chorobou může těšit do lázní?
Vyšetření osteoporózy
Články: Vyšetření osteoporózy
Cílem vyšetřovacích metod u...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bolesti hlavy
Články: Bolesti hlavy
Bolesti hlavy rozhodně...
S odhalením příčiny dýchacích potíží pomůže alergolog i plicní lékař
Probiotika chrání kojence před atopickým ekzémem
Články: Probiotika chrání kojence před atopickým ekzémem
Kojící matky mohou významně...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: