Štítná žláza

Dobrý den...Je mi 44let..již od loňského roku mám problémy se srdcem(bušení,nedodýchávám se ...třeba když čtu malému pohádku)Byla jsem na vyšetření a řekli mi ,že mám poruchu štítné žlázy,ale je to na hranici...nemusím brát prý žádné léky,jen na srdce a to BISOGAMMA 5...beru půlku denně.Mám ale pocit ,že se štítnou žlázou mám stále problémy...poslední tři týdny ...mám stále prblémy...bolí mně v krku ...až píchá...sucho v krku...stále piju,ale nelepší se to a večer,když jdu spát tak mi připadá,že v krku něco mám a nemohu to spolknout... už jsem se rozhodla ,že pujdu zítra k lékaři,ale mám obavy ,že to bude zase na nic.Navíc mám problém s menstruací...9měsíců jsem ji neměla a podle krve mi vyšlo ,že jsem v přechodu...hladina hormonu je 46,2 a nyní jsem to dostala,gynekologovi se to nezdá,takže jdu na ultrazvuk 13.4.myslím si ,že na tom má zásluhu moje špatná činnost štítné žlázy.Co si o tom všem myslíte...je možné ,aby mi opět řekli,že je to na hranici a nic se mnou nedělali....Díky za vaši odpověď.Pavla

Odpověď odborníka:

dobrý den, může to být kombinace obou věcí.štítnice i hormonálních výkyvů.asi bych udělala znovu laboratorní vyšetření a ikdyž bude výsledek hraniční,vzhledem k obtížím bych léčbu nasadila.že se zadýcháváte při čtení pohádky je také na pováženou....určitě vyšetření kardiologem.celkově bych Vás poslala za praktikem, vyšetření určitě kompletní.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: