Stitna zlaza

Dobry den,beru jednou denne euthyrox 50,chci se zeptat jestly je nutne uzivat lek pul hodiny pred snidani?pracuji na smeny a pri odpol. smene uziji jen lek a pokracuji ve spanku..nemuze mi to nak uskodit? taky mam problem se spankem spatne spim,casto se budim a pres den bych spala a sem unavena..chci se zeptat zda to muze byt zbusobeno leky? beru je necely mesic nebo snizenou funkci st.zlazy?mam jeste dotaz jak se snasi tenhle lek a onemocneni s mirnim pozitim alkoholu? dekuji..

Odpověď odborníka:

Dobrý den, důležitý je fakt, že lék užíváte nalačno, nikoliv to, že se po jeho užití do půl hodiny najíte. Porucha spánku bude spíš souviset s vaší prací na směny...pokud je hladina hormonů štítné žlázy v normě, tak by vám problémy se spánkem dělat neměla. Alkohol "požívat" klidně můžete, samozřejmě v přiměřeném množství. Hezký večer.

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x