Štítná žláza

Dobrý den, včera jsem Vám psala dotaz ohledně krevních testů S-TSH 0,028 S-free T4 25,33. Moje paní doktorka má dovolenou ale podařilo se mi jí dovolat do teď jsem brala 150 Letroxu 6 krát týdně. Ona mi jí změnila na 125 6 krát v týdnu. Dnes jsem si nevzala nic a mám s tím začít až od pondělí. Doufám že bušení srdce a neklid brzy přejde mohla by jste mi poradit kdy mi tyhle stavy odezní? Dosti mi to narušuje život. Změnila jsem zaměstnání mám větší fyzickou námahu. Ještě bych se chtěla zeptat mám anitkoncepci Depo provera může to mít taky nějaký vliv na hormony štítné žlázy? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jsou vaše obtíže způsobené letroxem, pak stavy odezní rychle, prakticky ihned po snížení dávky. Depo-provera žádný vliv na hormony štítné žlázy nemá. Příjemný den

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
S diagnózou schizofrenie život nekončí!
Články: S diagnózou schizofrenie život nekončí!
Schizofrenie je závažné...
Jak zatočit s rýmou: zkuste recepty našich babiček i nejnovější trendy
Slovníček pojmů
Články: Slovníček pojmů
Nevíte, co vám lékař ve...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: