Štítná žláza

Dobrý den,byla mi stanovena diagnoza chronická lymfocytární thyreoditis s primární hypothyreozou,hodnoty tsh 4,532 ,TPO 276. TG28,T3 5,6, . Lékař mě nyní nechal bez medikace,kontrolu mám až za 4 měsíce.Nic mě k onemocnění neřekl,tak nevím co to znamená a jaké mám vyhlídky do budoucna.Potíže jako únava,knedlík v krku.zimomřivost,pocení při zátěži to vše mám.Nevím ani jak to bude s váhou,jestli bude drastické přibývání na váze ..pPostupuje lékář správně nebo už měl nasadit léčbu a může se to výrazně zhoršit než půjdu n a kontrolu,když neberu nic.?JMohu užívat doplnkovou stravu na sníženou funkci, ve formě tobolek apd.Děkuji za vaši radu a přeji pěkný den

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lenko! Bez možnosti Vás vyzpovídat, vyšetřit a seznámit se s výsledky všech provedených vyšetření si nedovolím situaci komentovat. Rozhodnutí o léčbě je na Vašem ošetřujícím lékaři, který Vás zná a nese odpovědnost za stanovený postup. Vaším právem je nicméně znát informace o tom, co pro Vás diagnosa znamená a jaký bude další postup. Rámec mé odpovědi tato informace bohužel přesahuje, ale Vy se příště nedejte lékařem odbýt a zeptejte se jej na vše, co Vás zajímá. Pokud pociťuje obtíže, navštivte jej ihned, datum kontroly je stanoveno pro případ, že se nic zvláštního dít nebude.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Uroinfekce
Články: Uroinfekce
Bolest při močení může být...
Co to znamená „normální osídlení kůže a sliznic“?
Vedlejší účinky biologické léčby často postihují kůži
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Jíte v noci? Možná trpíte syndromem nočního přejídání
Články: Jíte v noci? Možná trpíte syndromem nočního přejídání
Trávíte v nočních hodinách...
Cystoskopie
Články: Cystoskopie
Cystoskopie je endoskopické...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: