Štítná žláza

Dobrý den,mám operanou endometriozu, takže beru hormonální antikoncepci Azalia. V poslední době trpím únavou, padáním vlasů,rychlím nárůstem váhy, již dlouho zácpou. Moje matka byla na operaci štítné žlázy. Mohou mít moje potíže souvislost se štítnou žlázou? Již jednou mi dělali vyšetření, asi před 8 lety a výsledky byli negativní.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Deniso! Nevylučuji souvislost Vaších obtíží s hormonální kontracepcí, ale souviset klidně mohou i se štítnou žlázou. Sitauci lépe posoudí lékař, který Vás bude moci prohlédnout a vyzpovídat.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Interní vyšetření
Články: Interní vyšetření
Interní vyšetření je soubor...
Mukopolysacharidóza: onemocnění mění lidské tělo, mysl a především osudy
Záludná rakovina ledvin: lze ji odhalit včas?
Články: Záludná rakovina ledvin: lze ji odhalit včas?
Diagnóza rakoviny ledvin je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bolest hlavy: běžná obtíž, nebo veliký malér? Zjistěte, jak jste na tom vy
Kůže
Články: Kůže
Kůže je naší ochranou proti...
Pozor na škrkavky!
Články: Pozor na škrkavky!
Škrkavka dětská, latinsky...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: