Štítna žláza a otěhotnění.

Zjistili me zvětšenou štítnou zlazu cca pred 4 měsíci, hodnoty v krvi v normě jen zvětšena na uzv. Beru 50mg euthyrox. Je možné ze je problém otěhotnět kvůli nemoci stitne žlázy? A muže se v těhotenství euthyrox užívat?

Odpověď odborníka:

Ano, Euthyrox kompenzuje funkci štítné žl. a můžete s ním být gravidní, naopak v těhotenství musíte tento lék dále užívat - zaručuje norm. funkci štítné žl.

MUDr. Jiří Bastl
MUDr. Jiří Bastl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Privátní ambulantní zařízení Gynosan, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x