Štítná žláza a problémy s váhou

Dobrý den , mám sníženou funkci štítné žlázy a beru půl tabletky denně.Mám antikoncepci Nyssiela a předtím jsem brala Lyndynete. Celkově beru antikoncepci 9 let , ale chtěla jsem ji kvůli zdraví vysadit a nevím zda by to pro mě bylo lepší nebo ne? Mám problémy s váhou, je mi 24 let a pořád nastřídačku přibírám a hubnu, jenže teď už snad jen přibírám. Děkuji moc za radu.

Odpověď odborníka:

Pokud je snížená funkce štítné žlázy dobře léčbou kompenzovaná neměla by jste přibírat zda chcete pokračovat nebo zvolit jinou formu antikoncepce například IUD záleží jen na vás. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: