Stitna zlaza a tehotenstvi

DORY DEN CHTELA BYCH PROSIM PORADIT MAM SNIZENOU FUNKCI STITNE ZLAZY VYSLEDKY PORAD KOLISAJI 6,21 PAK 21 A TED MAM KOLEM14 BERU EUTHYROX 75 A CHTELA BYCH OTEHOTNET A MUJ LEKAR MI TO ZATIM NEDOVOLI TAK BYCH PRSIM CHTELA VEDET JAKE MUSI BYT TY VYSLEDKY ABY MI TO DOVOLIL DEKUJI ZA ODPOVED

Odpověď odborníka:

Dobrý den, není možné se vyjádřit, štítná žláza se hodnotí mnoha parametry a vy nepíšete, co vám vyšetřovali (informace .http://www.ulekare.cz/clanek/vysetreni-stitne-zlazy-1440?search=%C5%A1t%C3%ADtn%C3%A1&from=0). Štítná žláza je pro otěhotnění a hlavně v těhotenství nesmírně důležitá, poslechla bych oš.lékaře, protože se vám, až se hladiny ustálí, mnohem snadněji bude těhotnět. Info zde.http://www.ulekare.cz/clanek/jste-tehotna-hlidejte-si-stitnou-zlazu-3691?search=%C5%A1t%C3%ADtn%C3%A1&from=10 a potom v těhotenství se musí hladiny hormonů velmi pečlivě hlídat. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: