Štítná žláza a těhotenství

Dobrý den, už 8.měsíců se léžím na štítnou žlázu - přesně autoimunitní thyroiditídu. Denně užívám Thyrozol - 1-0-1/2. Chci se optat zda mám dál užívat tento přípravek, když se pokoušíme o miminko a zda může tento "problém" a užívání přípravku ovlivnit výsledky těhotěnského testu. Za 4 dny si chci dělat těhotenský test a zkusit si potvrdit těhotenství bez lékaře. Je možné, že se mi test ukáže negativní, ikdyž budu těhotná? Děkuji za odpověď. Katelena

Odpověď odborníka:

Graviditu a léšbu štítné žlázy při ní by jste měla konzultovat se svým internistou,jinak výsledek testu nebude ovlivněn příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: