Štítná žláza a uzlíky

Delší dobou trpím padáním vlasů, nespavostí, v noci střídání pocení a pocitu chladu. Je mi 30let. Na endokrinologii chodím pravidelně kvůli několika malým uzlům (do 5mm), nicméně žádné léky mi paní doktorka nedává, jen ty uzly sleduje jestli se nezvětšují. TSH mám kolem 1.67 a FT4 kolem 18. Co si myslíte Vy, je tato léčba v pořádku? Děkuji

Odpověď odborníka:

S ohledem na velikost uzlíků a naprosto normální hladiny hormonů štítné žlázy bych postupovala stejně.
Mějte se moc hezky.

MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.
MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: Soukromá endokrinologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: