Štítná žláza a uzly

Dobrý večer,včera jsem vám posílala otázku ohledně čtyř 6mm uzlíků v isthmu štítné žlázy,děkuji za odpověd a ještě bych se chtěla zeptat jestli ty uzlíky mohou sami vymizet a jestli a za jak dlouho musim jit znovu na kontrolu na sono,pan doktor na sonu mi nic neřekl a pani doktorka,která mě tam poslala z orl kvůli chrapotu taky ne,děkuji moc naschle

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jano, spontánní vymizení uzlů štítné žlázy je spíše nepravděpodobné, určitě se na to nespoléhejte. Sonografická kontrola by se měla určitě udělat nejpozději do půl roku. Hezký den

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: