Štítná žláza a vitamíny

Dobrý den, léčím se na Endokrinologii se štítnou žlázou a ráda bych brala vitamíny, které ale obsahují l-tyrosin. Je to v případě onemocnění štítné žlázy problém, nebo bych tyto brát neměla? Předem moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, není mi známo nic, co by bylo kontraindikací užívání. Hezký den

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: