Štítná žláza a zamlklý potrat

Dobrý den pane doktore...před týden jsem měla revizi dutiny děložní po zamlklém potratu..gynekolog mi řekl,že mám brát pořád kyselinu listovou a tak po 3 měsících můžeme zkoušet miminko znova. čtu hodně diskuzí a zarazilo mě, že spousta potratů může souviset s onemocněním štítné žlázy. Nevím,nechodím po doktorech,takže žádné vyšetření na štítnou žlázu jsem nepodstoupila.ale četla jsem , že užívání jodu, 1 tableta denně je pro tělo prospěšná..myslíte, že si tím nemohu ublížit, když preventivně, aniž vím,jak mi funguje štítná žláza budu užívat 1 tabletu denně? bývám často unavená, je to vlastně na více věcí..metabolismus, nehty,vlasy ....těhotná nejsem ...jsem po revizi týden..děkuji za odpověd...

Odpověď odborníka:

Myslím,že preventivní uživání jodu vám bohužel nijak nepomůže,podstatná je vyvážená strava a hlavně odbourání stresu. příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: