Štítná žláza - hormon tsh

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je rizikové, když mám hormon TSH zvýšený a to na 5,230, doktor mě poslal na ultrazvuk štítné žlázy a tam mi řekli, že je vše v pořádku, ale v krvi mi vychází testy tohoto hormonu takto zvýšené. Lékař řekl, že to zatím bude po půl roce pouze kontrolovat jestli se hormon nezvyšuje více. Já mám ale strach, abychom něco nezanedbali. děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevím, zda-li byly nabrány také další hormony a protilátky proti štítné žláze - příp. jaké byly jejich hodnoty. Také by bylo vhodné znát laboratorní hodnoty tuků a vaše zdravotní potíže, jestli nějaké máte.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: