Štítná žláza - hypofunkce

Dobrý den, před 2 lety mi byla náhodně - kvůli léčbě neplodnosti nalezena hypofunkce šť. žlázy po prodělaném zánětu - Euthyrox 100 1x denně - neměla jsem a nemám žádné zdrav. potíže pouze noční pocení, váha nekolísá. Po AVF jsem porodila dvojčata a po porodu jsem sama zkusila vysadit léčbu a je mi stále dobře. Je nutná další kontrola či léčba, pokud se cítím dobře a nemám žádné příznaky? Děkuji za odpověď. IK

Odpověď odborníka:

Rozhodně bych doporučovala třeba 1x ročně zkontrolovat hormony štítné žlázy, i když nebudete mít žádné obtíže.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x