Štítná žláza- problémy s otěhotněním

Dobrý den, před 3 měsíci jsem byla u své doktorky,kde mi byly zjištěny hodnoty TSH 5,461. Nasadila mi letrox 50 1 tabletu denně a jodid. Nyní na kontrole jsem měla TSH 0,074. Paní doktorka,která byla na zástupu mi snížila dávku na 0,5 tablety denně. Snažíme se o miminko(stále nic) a ráda bych se zeptala, jestli je toto dávkování správná. Má doktorka je stále nemocná a paní na zástupu mi připadala taková "zvláštní". Předem děkuji za odpovědi

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní doktorka správně snížila dávku Letroxu, která byla podle laboratorního nálezu příliš vysoká.

MUDr. Martina Přichystalová
MUDr. Martina Přichystalová

Specializace: Pediatrie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: