Štítná žláza - struma

Dobrý den, jsem 3/4 roku po operaci ŠŽ (zcela odstraněna), měla jsem benigní nádor, po operaci beru Letrox 100 + 50 denně, cítím se stále dost unaveně, mám hodně suchou kůži, občas mi otékají oční víčka, zkrátka není to ono. Může se jednat o špatné dávkování léku? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může a nemusí, na kontrole hladin hormonů sštítmnice ( t3a t4 ) a TSH /regulační hormon/ by se to mělo prokázat. Vyžádejte si tuto kontrolu třeba i u obvodního lékaře. Pokud se vše ukáže jako OK, obvodní by vám měl pomoci s řešením ůnavy a dalších potíží. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Screening na vrozenou kataraktu
Články: Screening na vrozenou kataraktu
Screening na vrozenou...
Bolest kloubů a suché oči – co mají společného?
Články: Bolest kloubů a suché oči – co mají společného?
Artritida je většinou...
Mozek
Články: Mozek
Mozek je řídící orgán...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nenechte lupénku, aby vás připravila o zdraví nehtů
Články: Nenechte lupénku, aby vás připravila o zdraví nehtů
Ačkoliv může psoriáza nehtů...
Bolest břicha po jídle? Na vině může být slinivka!
Články: Bolest břicha po jídle? Na vině může být slinivka!
Běžné zažívací obtíže lidé...
Bojíte se očkování? Homeopatie pomůže zmírnit potíže
Články: Bojíte se očkování? Homeopatie pomůže zmírnit potíže
Počátky očkování jako...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: