Štítná žláza, těhotenství

Mám sníženou funkci štítné žlázy,beru euthyrox 50 a zajmalo by mě v kterém týdnu těhotenství by se měla zvýšit dávka, aby vše fungovalo jak má. Je větší pravděpodobnost nárustu váhy při zvýšení dávky? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, během těhotenství by Vaše hmotnost každopádně měla narůstat, bez ohledu na to, zda užíváte nebo neužíváte Euthyrox. Potřebu zvýšení dávky a její načasování určí Váš ošetřující endokrinolog. Měla byste ho co nejdříve informovat o tom, že jste těhotná - někdy je potřeba zvýšit dávku hned po potvrzení těhotenství, někdy lze počkat.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x